Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

I samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group

 

Børneulykkesfonden er meget stolt over at kunne præsentere disse fine ”Til & fra”-kort, der er udviklet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group. Ligesom sidste år er det muligt at samle midler ind til Børneulykkesfonden ved salg af disse ”Til & Fra”-kort. Pengene går til fondens forbyggende arbejde for færre børneulykker i Danmark og projektet ”Legeheltene”, som skaber mere leg og bevægelse for de 60.000 indlagte børn i Danmark.

 

”Til & Fra”-kortene kan købes af privatpersoner, foreninger, organisationer, institutioner og skoler og giver mulighed for at tjene en ekstra skilling til fælleskassen samtidig med, at man gør en særlig indsats for indlagte børn og børns sikkerhed i Danmark. Foreninger, organisationer, institutioner og skoler kan uden omkostninger returnere usolgte kort.

 

”Til & Fra”-kortene der måler 5,5*7,7 cm. findes i forskellige designs og er pyntet med henholdsvis Kay Bojesens velkendte Julemand eller Garder på forsiden, mens der er en hilsen fra Børneulykkesfonden på bagsiden. På den måde vil disse ”Til & Fra”-kort uden tvivl pynte på de mange julegaver under træet.

Støt os Følg os