Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til salg af Børneulykkesfondens Kay Bojesen julekort 2017. Kortene er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group til fordel for fondens forebyggende arbejde.

Kortene er med de velkendte og populære figurer, som i mange år til jul har prydet de danske hjem og har været på ønskelisten hos både store og små.

Julekortene kan købes af foreninger, organisationer og skoler med henblik på videresalg, hvor der også kan tjenes penge til arbejdet i den lokale forening, organisation eller skole.

Her på siden har du mulighed for at se og bestille de specialdesignede julekort, indhente information omkring returnering af usolgte kort samt andre nyttige oplysninger.

Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du gør projektet motiverende og sjovt kan du downloade vores katalog ved at klikke på fanen ’materiale’ ude i menuen til venstre.

Derudover kan du nu også som privatperson få lov at købe de flotte julekort til privat brug og samtidig støtte det gode formål. Du finder flere oplysninger omkring privatkøb her

God fornøjelse!

Støt os Følg os