Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

I samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group

Børneulykkesfonden er meget stolt over at kunne præsentere disse fine ”Til & fra”-kort, der er udviklet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group. Som noget helt nyt er det nu muligt at samle midler ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde for færre børneulykker i Danmark ved salg af disse ”Til & Fra”-kort.

”Til & Fra”-kortene kan købes af privatpersoner, foreninger, organisationer og skoler og giver mulighed for at tjene en ekstra skilling til fælleskassen samtidig med, at man gør en særlig indsats for børns sikkerhed i Danmark. Foreninger, organisationer og skoler kan uden omkostninger returnere usolgte kort.

”Til & Fra”-kortene findes i forskellige designs og er pyntet med henholdsvis Kay Bojesens velkendte Julemand eller Garder på forsiden, mens der er en hilsen fra Børneulykkesfonden på bagsiden. På den måde vil disse ”Til & Fra”-kort uden tvivl pynte på de mange julegaver under træet.

Støt os Følg os