Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Tilmelding

Tilmeld dit barn til Centimeter Maraton med Rasmus Klump

Her kan du se, hvor og hvornår Centimeter Maraton bliver afviklet i 2017.
Siden bliver løbende opdateret med nye løbsdatoer.

Kom og vær med når der løbes Centimeter Maraton på 42.195 centimeter, sammen med Rasmus Klump i Lovparken i Køge lørdag den 23. september.

Løbet bliver skudt i gang ca. kl. 10.30 i Lovparken, men kom hellere i god tid. Fra kl. 09.30 er der nemlig udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og polkaprikkede løbstasker og ca. kl. 10.20 er der opvarmning med selveste Rasmus Klump.

Efter børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene, samt og Rasmus Klump står klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. På pladsen vil det være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet, ”sætte plasteret på æslet” med bind for øjnene og meget mere.

Gå ikke glip af en sjov dag til Centimeter Maraton i Køge med Rasmus Klump.

Løbet er i samarbejde med PARTNER Advokater. 

Her kan du se hvad du får til løbet og hvad løbstasken indeholder

Tilmeld dit barn her

Rasmus Klump er klar parat til start!

Kom og vær med til Centimeter Maraton i Nyborg den 29. september

Løbet bliver skudt i gang kl. 16.30 med start ved Nyborg Rådhus og ruten er hele 42.195 cm lang.
Fra kl. 15.00 vil der være udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og polkaprikkede løbstasker og kl. 16.15 starter opvarmningen med selveste Rasmus Klump.

Efter børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene.  Rasmus Klump står selvfølgelig også klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Der vil desuden være vand og kiks til alle de seje løbere.

Husk at komme i god tid på pladsen finder I nemlig en masse sjove aktiviteter.
Det vil på dagen bl.a. være muligt at være med i Livol tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump og hans venner i udklædningsværkstedet og ”sætte plasteret på æslet” med bind for øjnene.

Gå ikke glip af en sjov dag til Centimeter Maraton med Rasmus Klump.

Løbet afholdes i samarbejde med NGIF gymnastik og atletik.

Her kan du se hvad du får til løbet og hvad løbstasken indeholder

Tilmeld dit barn her

Kom og vær med når der løbes Centimeter Maraton på 42195 centimeter sammen med Rasmus Klump d. 30. september. Løbet er arrangeret i samarbejde med Kulturhuset Skanderborg og andre sponsorer, som har gjort det muligt for os at tilbyde deltagelse for blot 25 kr.

Løbet bliver skudt i gang kl. 11.00 i Byparken, men kom hellere i god tid. Fra kl. 10.00 er der nemlig udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og polkaprikkede løbstasker, hvor du bl.a. finder Derma solcreme, Anders And Blad, malebog og meget andet. Og kl. 10.50 er der opvarmning med selveste Rasmus Klump.

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Og Rasmus Klump står klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. På pladsen vil det være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet, ”sætte plasteret på æslet” med bind for øjnene og meget mere.

Gå ikke glip af en sjov dag til Centimeter Maraton med Rasmus Klump i Skanderborg.

Her kan du se hvad du får til løbet og hvad løbstasken indeholder

Tilmeld dit barn her

Snør løbeskoene og vær med når Rasmus Klump kommer til Slagelse for at løbe Centimeter Maraton, med en masse glade børn.

I forbindelse med Slagelses sundhedsuge, kick starter vi ugen med et maraton i centimeter det vil sige 42.195 cm. Løbet bliver skudt i gang kl. 11.00 men kom hellere i god tid. Fra kl. 10.00 er der nemlig udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og polkaprikkede løbstasker og kl. 10.50 er der opvarmning med selveste Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton, diplomer, kiks, vand og selvfølgelig guldmedaljer til de seje maraton løbere.

Centimeter Maratonet bliver afholdt lørdag den 7. oktober i Slagelse, Lystanlæg, Parkvej 33.

Efter løbet vil det være muligt at lave sit eget badge i badgeværkstedet, klæde sig ud som Rasmus Klump, få taget sit helt eget Centimeter Maraton billede med selveste Rasmus Klump og meget andet.

Ved tilmelding af dit barn til Centimeter Maraton støtter du et godt formål. Overskuddet fra maratonløbet går nemlig ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde, hvor fokus er at skabe øget sikkerhed for danske børn og at forebygge ulykker i børnehøjde.

Her kan du se hvad du får til løbet og hvad løbstasken indeholder

Tilmeld dit barn her

Centimeter Maraton lørdag d. 9. september i Skive 

Centimeter Maraton fredag d. 1 september i Aabenraa 

Centimeter Maraton lørdag d. 19. august på Bagenkop Havn

Centimeter Maraton søndag d. 13. august i Tivoli

Centimeter Maraton  lørdag d. 12. august i Tivoli

Centimeter Maraton fredag d. 11. august i Ansager

Centimeter Maraton søndag d. 06. august i Herning

Centimeter Maraton torsdag d. 27. juli i Hasmark 

Centimeter Maraton torsdag d. 20. juli i Øster Hurup 

Centimeter Maraton onsdag d. 5. juli i Nykøbing Falster

Centimeter Maraton onsdag den 1. juli i DGI Landsstævne Ålborg

Centimeter Maraton onsdag den 10. maj i Svendborg

Centimeter Maraton lørdag den 13. maj i Latinerkvarteret i Vejle

Centimeter Maraton lørdag d. 27. maj. i Field´s

Centimeter Maraton lørdag den 10. juni til "Sej, Sund og Sikker" i Gentofte

Centimeter Maraton søndag d. 25. juni på Rise Stadion på Ærø

Støt os Følg os