Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Tilmelding

Tilmeld dit barn til Centimeter Maraton med Rasmus Klump

Her kan du se, hvor og hvornår Centimeter Maraton bliver afviklet i 2016. 
Siden bliver løbende opdateret med nye løbsdatoer.

Centimeter Maraton med Rasmus Klump i Skive lørdag d. 10. september kl. 10.30 ved Dyrskuepladsen (Havnevej)

I anledning af Skiveløbet, som er et af de største motionsløb i Jylland, skal de helt små også kunne være med. Derfor kommer Centimeter Maraton på 42.195 centimeter til Skive. Så kom og vær med, når Rasmus Klump og en masse børn begiver sig ud på Centimeter Maraton lørdag den 10. september kl. 10.30 ved Dyrskuepladsen i Skive. Inden startskuddet lyder, vil der være fællesopvarmning med Rasmus Klump kl. 10.25, og derefter skal de første løbere af sted kl. 10.30. Løbsposer, løbsnumre og udlevering af de seje løbsveste med Rasmus Klump vil foregå fra kl. 9.30, og de kan hentes på pladsen, hvor Skiveløbet afholdes. 

Efter børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene, samt Rasmus Klump står klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. På pladsen vil der være en fotovæg med Rasmus Klump, hvor man har muligheden for at vinde fede Rasmus Klump præmier med hjem. Det eneste, man skal gøre, er at tage et billede ved fotovæggen, hashtagge det på instagram #centimetermaraton, og derefter er man med i lodtrækningen om super fede Rasmus Klump præmier. Hvem ville ikke godt have Rasmus Klump med sig hjem?

Så gå ikke glip af en sjov dag til Centimeter Maraton med Rasmus Klump.

Læs mere om Skiveløbet her

Tilmeld dit barn her

Kom og vær med når der løbes Centimeter Maraton, sammen med Rasmus Klump og en masse glade børn i Slagelse.

Kom og nyd en sjov dag med dine børn, hvor fokus er på bevægelse, sjov og løb. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er præcis den samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 11.00 lyder startskuddet til løbet men kom hellere i god tid. Fra kl. 10.00 er der nemlig udlevering af Rasmus Klump-refleksveste og løbsposer og kl. 10.50 er der opvarmning med selveste Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton løbsposer, diplomer, kiks, vand, guldmedaljer og meget mere.

Centimeter maratonet bliver afholdt lørdag den 15. oktober 2016 i Slagelse Lystanlæg, Parkvej 33.

Ved tilmelding af dit barn til Centimeter Maraton støtter du et godt formål. Overskuddet fra maratonløbet går nemlig ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde, hvor fokus er at skabe øget sikkerhed for danske børn og at forebygge ulykker i børnehøjde.

Læs mere og tilmeld dit barn her

11. maj i Svendborg

Centimeter Maraton foregår, for femte gang i år, på landstævnestadionet på Ryttervej i forbindelse med Svendborgløbet, som er Sydfyns største motionsløb.

Startskuddet lyder kl. 18.00, men kom i god tid! Fra kl. 17 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump, løbsnummer og løbsposer og kl. 17.50 starter opvarmningen med Rasmus Klump.

Efter børnene har gennemført Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene samt Rasmus Klump står klar til at børnene kan få et billede sammen med ham.

Læs mere om Svendborg Løbet her. http://www.svendborglobet.dk/

 

27. maj i Ølstykke

Kom og vær med når der løbes Centimeter Maraton, sammen med Rasmus Klump og en masse glade børn. 

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 10:00 lyder startskuddet til løbet, og fra kl. 9.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump. Inden løbet vil der være opvarmning med Rasmus Klump, som starter kl. 09:50.  Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton løbsposer, guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

Der vil desuden også være mulighed for at få taget billeder med Rasmus Klump med den flotte guldmedalje

Arrangementet foregår i forbindelse med ”den private dagplejes dag”, og vil blive afholdt på plænen ved Ølstykke bibliotek. 

Tilmeld dit barn Centimeter Maraton og støt et godt formål. Overskuddet fra maratonløbet går nemlig ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde, hvor fokus er at skabe øget sikkerhed for danske børn og forebygge ulykker i børnehøjde.

 

28. maj i Field's

Kom og vær med når der løbes Centimeter Maraton på 42195 centimeter, sammen med Rasmus Klump i Field's. Børneløbet afvikles lørdag den 28. maj, hvor startskuddet lyder kl. 15, på pladsen ved indgangen til Field's Apotek. Tilmelding og registrering foregår på pladsen i Field’s ved Elgiganten fra kl. 13.30 – 14.30. Her får børnene udleveret seje løbsveste med Rasmus Klump, løbsnumre og løbeposer.

Efter børnene har gennemført Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene samt Rasmus Klump står klar til at børnene kan få et billede sammen med ham.

 

11. juni til Sej, Sund og Sikker i Gentofte

Kom og vær med til familiefestivalen Sej, Sund og Sikker, hvor der igen i år vil blive afholdt Centimeter Maraton med Rasmus Klump.
Løbet skydes i gang kl. 12:00 i Øregårdsparken, men allerede fra kl. 11.45 vil der være opvarmning i selskab med Rasmus Klump.

Afhentning af løbspose med refleksvest, løbsnummer og meget andet godt, kan gøres på dagen fra kl. 10:00 eller fredag den 10. juni kl. kl. 15:00-17:00. på Gentofte Hovedbibliotek Ahlamnns Allé 6, 2900 Hellerup.

På familiefestivallen Sej, Sund og Sikker vil der, foruden Centimeter Maraton og Pixeline Bogstavløbet for de større børn, være en bred vifte af forskellige aktive aktiviteter på pladsen. På scenen kan du opleve Citybois og meget andet.

Læs mere om Sej, Sund og Sikker Familiefestival her.

 

25. juni på Langeland 

Kom og vær med når Centimeter Maraton løber af stablen ved Bagenkop Hallen på Langeland. Rasmus Klump og en masse glade børn vil begive sig ud på de 42.195 centimeter som Centimeter Maraton måler. Inden startskuddet lyder, vil der være fællesopvarmning med Rasmus Klump kl. 13.50, og derefter skal de første løbere af sted kl. 14.00. Løbsposer, løbsnumre og udlevering af de seje løbsveste med Rasmus Klump vil foregå fra kl. 13.00 af, og de kan hentes ved hallen.

 

3. juli til TV2 på Tour i Århus

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour ved Musikhusparken i Århus søndag den 3. juli 2016 kl. 12.30.

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 12.30 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 12.20 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton løbsposer, diplom, kiks, vand, guldmedalje m.m.

Der vil desuden også være mulighed for at få taget billeder med Rasmus Klump med den flotte guldmedalje.

Så grib chancen og kryds målstregen med Rasmus Klump søndag den 3. juli 2016 i Århus, hvor der også er masser af andre sjove aktiviteter.

Tilmeld dit barn Centimeter Maraton og støt et godt formål. Overskuddet fra maratonløbet går nemlig ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde, hvor fokus er at skabe øget sikkerhed for danske børn og forebygge ulykker i børnehøjde.

 

4. juli TV2 på Tour i Øster Hurup

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour i Øster Hurup, ved havnen mandag den 4. juli 2016 kl. 15.30

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 15.30 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 15.25 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton løbsposer, guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

 

7. juli til TV2 på Tour i Harboøre

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour i Harboøre, ved Harboøre Centeret torsdag den 7. juli 2016 kl. 16.00

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 16.00 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 15.55 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton løbsposer, guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

 

9. juli til TV2 på Tour i Juelsminde

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour i Juelsminde, ved havnen lørdag den 9. juli 2016 kl. 11.00

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI.

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 11.00 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 10:55 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton løbsposer, guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

 

13. juli til TV2 på Tour i Give

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour i Give, på torvet onsdag den 13. juli 2016 kl. 15.00

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI.

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 15.00 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 14.55 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

 

15. juli til TV2 på Tour i Aabenraa

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour i Aabenraa, på Sønderstrand fredag den 15. juli 2016 kl. 15.00

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI.

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 15.00 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 14.55 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

 

19. juli til TV2 på Tour i Bogense

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour i Bogense, ved Bogense Marina tirsdag den 19. juli 2016 kl. 15.00

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 15.00 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 14.55 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

 

21. juli til TV2 på Tour i Marielyst

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour i Marielyst, på Storkevej torsdag den 21. juli 2016 kl. 14.00

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI.

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 14.00 lyder startskuddet til løbet, men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 13.50 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse, og når de kommer i mål, er der som ved enhver anden maraton guldmedalje, diplom, kiks, vand, m.m.

 

23. juli til TV2 på Tour i København

Løb med Rasmus Klump og TV 2 på Tour ved Kvæsthusmolen i København lørdag den 23. juli 2016 kl. 14.30.

Er dit barn mellem 2 og 10 år, smækfyldt med energi og glad for kammerater, eventyr og sjov? Så kom og deltag i Centimeter Maraton – et løb for børn arrangeret af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med DGI

Kom og nyd en sjov dag, hvor bevægelse, sjov og løb er hovedingredienserne. Ruten måler 42.195 cm, hvilket er den eksakt samme distance som et rigtigt maraton, bare i centimeter. Kl. 14.30 lyder startskuddet til løbet men kom i god tid. Fra kl. 10.00 er der udlevering af refleksveste med Rasmus Klump og løbsposer og kl. 14.20 er der opvarmning med Rasmus Klump. Børnene får en sjov oplevelse og når de kommer i mål er der som ved enhver anden maraton løbsposer, diplom, kiks, vand, guldmedalje m.m.

Støt os Følg os