Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er utrolig vigtige for os. Derfor vil vi i Børneulykkesfonden og Rasmus Klump gerne sige tak til følgende samarbejdspartnere for deres støtte og bidrag til Centimeter Maraton.

Hovedsponsere:

Continental

Continental som er et førende tysk firma inden for bilindustrien med speciale i dæk, bremsesystemer, interiørelektronik, bilsikkerhed osv. er med som ny partner til Centimeter Maraton. Continental vil udover deres sponsorat bidrage med fine polkaprikkede løbstasker til deltagerne og Continental-dæk, som skal bruges som små forhindringsbaner på løberuten.

Vi glæder os til samarbejdet med Continental.

 

Reima

Børnetøjsmærket Reima er med som ny partner i 2017. Reima tror på, at børn er skabt til et aktivt, udendørsliv. I over 70 år har de arbejdet på at fremme glæden ved udendørsleg, og de vil blive ved med at være verdensførende inden for overtøj til børn.

Udover sponsoratet, vil Reima også have hinkemåtter med til løbene i ReimaGO-appens univers.

Vi glæder os til samarbejdet med Reima.

 

Food Solutions

Food Solutions er en innovativ og trendspottende virksomhed, som siden 2004 har udviklet fødevarer med respekt for smagsoplevelser, kvalitet og miljøet. Food Solutions er med som ny partner på Centimeter Maraton og vil udover deres sponsorat bidrage med økologiske Madame Butterfly fuldkornsstave, som deltagerne kan nyde efter deres løbetur.

Vi glæder os til samarbejdet med Food Solutions.

 

Livol

Livol er hele familiens vitaminpille, og i år er de med som partner til Centimeter Maraton. Når man som deltager har gennemført løbet, kan man være med i Livols tegnekonkurrence i tegneværkstedet. Her vil der for hvert løb blive kåret en vinder, og præmien er et års forbrug af vitaminpiller til hele familien.  

Vi glæder os til samarbejdet med Livol. 

 

Salvequick

Salvequick er en nytænkende virksomhed inden for plastre og én af vores nye samarbejdspartnere til Centimeter Maraton.
Efter deltagerne har gennemført maraton løbet, kan de være med til den sjove Salvequick aktivitet ”sæt plaster på æslet”.

Vi glæder os til samarbejdet med Salvequick. 

Støt os Følg os