Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Centimeter Maraton

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i børneløbet, som arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med Sydbank, Energiselskabet OK og DGI. Ruten på 42.195 centimeter giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance, akkurat som de har set de voksne gøre det.  Og hvor sejt er det ikke lige at kunne kalde sig maratonløber?

Derfor afvikles børneløbet også på vaskeægte maraton manér med fællesopvarmning, start- og målportal samt uddeling af løbsnumre, refleksveste med Rasmus Klump, løbsposer, diplomer og guldmedaljer til alle deltagende børn.
Der vil også være både vand og kiks til de seje løbere, når målstregen er krydset og Rasmus Klump stiller glædeligt op til billeder foran Sydbanks fotovæg.

Centimeter Maraton er opdelt i 2 kategorier af løbere: Pildskadderne, som er dem der løber i selskab med en voksen, og Gøjerne, som er de løbere der kan klare turen på egen hånd i selskab med alle de andre børn.
Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn som en familieaktivitet, eller om du lader børnene om løbeturen og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

Se prisen for deltagelse til Centimeter Maraton med Rasmus Klump

Overskuddet går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Du kan læse mere om Børneulykkesfondens projekter her

Støt os Følg os